hva kan jeg blogge om?

herregud det var deilig å logge inn på blogg.no og trykke på "post" ♥

Hei! Endelig er jeg tilbake for å blogge. Jeg har tittet innom bloggen noen ganger for å se om det har skjedd noe kult, men nope nei nada niks. Ingenting. Ikke en gang "hvorfor blogger du ikke?", " har du sluttet?" eller noe sånt. HAHA fint å se at dere har savnet meg så mye!

Anyway, så er jeg tilbake med full blogging (håper jeg). Grunnen til at jeg ikke har blogget på 3 uker, er fordi objektivet mitt er ødelagt. Altså. Ingen kamera, ingen blogging. haha i allefall, det som skjedde med mitt objektiv var at den sto på stativet, jeg lå og sov, og vips så var den i bakken. Hele greia ble skeiv å jeg begynte å skrike. Det funket å ta bilder, men ikke å zoome og heller ikke å fokusere. Jeg orket ikke blogge uten bilder, så derfor har det ikke blitt noe blogging. Jeg holdte nesten på å klikke fordi jeg ikke hadde et kamera å bruke, men nå har jeg lånt et objektiv av venninnen min så da får jeg blogget. Objektivet er i allefall utrolig bra bortsett fra at autofokus ikke funker på den. Jeg er i hvertfall ganske vant til å bruke manuell så det skal gå greit. :D
Jeg skal foresten i to bursdager i helgen, så det kommer bilder derifra + at jeg skal bo hos en venninne i helgen fordi mamma og kjæresten hennes skal reise bort. 

JEG ER I ALLEFALL TILBAKE SÅ KOM MED FORSLAG TIL HVA JEG KAN BLOGGE OM! :D


Én kommentar

Postet av: Miriam Hadgu
Dato: 28.02.2013 Klokken: 15:16 - http://www.miriamhadgu.blogg.no


så søt du er, blogg om sminke, anbefalinger

Skriv en ny kommentar