min hverdagssminke

Hallaballaa

I går blogget jeg ikke fordi jeg ikke hadde tid. Dagen gikk i ett og når jeg endelig kunne slappe av så dro jeg på besøk og jeg hater å sitte å blogge hos venninner så ja, derfor blogget jeg ikke i går.
Tenkte i allfall å vise dere min hverdagssminke i bilder. Orket ikke å lage en video nå fordi jeg bruker hundre år på å redigere og jeg ser ut ikke ut akkurat nå så det får bli til en annen gang. :)

Her er i allefall min hverdagssminke ↓ haha jeg bruker den der pila utrolig mye

Øyenbrynsgele og øyenbrynskniv. Jeg begynner alltid med denne øyenbrynsgelen fra hm og denne øyenbrynskniven som du får kjøpt på dagligvre butikker.

 Concealer fra Viva la Diva. Jeg fortsetter med denne utrolig gode concealeren fra Viva la Diva. Den bruker jeg under øynene, rundt nesen og andre steder jeg vil dekke til. Denne har jeg kjøpt på Cubus for omtrent 80 kroner.

Foundation fra BareMinerals. VERDENS BESTE FOUNDATION!♥ Dette er seriøst den beste foundationen jeg noen gang i hele mitt liv har prøvd. Den dekker alt helt perfekt og det beste med denne er at det ikke kjennes ut som man har på masse sminke. Jeg bruker ikke denne foundationen hver dag, bare når jeg har behov for det. Denne fikk jeg av søstersen men jeg vet at man kan kjøpe den på coverbrands for 300-400 kroner. 

Solpudder fra hm. Haha sminke fra hm er ikke så bra, men denne funker helt greit. Det er et solpudder som jeg påfører litt på kinnbeina. Bruker heller ikke denne hver dag, kun når jeg har behov for det. Denne kostet omtrent 40 kroner. 

Mascara fra Loreal Paris. Helt til slutt vipper jeg øyenvippene mine med denne vippetangen også påfører jeg denne mascaraen fra Loreal Paris. Den lille kosten bruker jeg for å få bort klumper om jeg får det. Denne mascaraen kjøpte jeg på Cubus for omtrent 120 kroner. 

-Hva synes du om slike innlegg? Har du forslag til hva jeg kan blogge om? 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar