mine nyttårsfortsetter

nå er det lenge siden jeg har blogget men nå starter jeg opp igjen! Jeg har rett og slett glemt bloggen. Det har jo vært jul- og nyttårsaften og jeg har reist hit og dit i julen så jeg har heller ikke hatt tid til å blogge.
Jeg har sett at det har vært mange bloggere som har skrevet sine nyttårsfortsetter og da tenkte jeg å gjøre det samme! Jeg har ganske mange og jeg har faktisk de som bakgrunn på telefonen sånn at jeg skal huske å gjøre de. haha, smart hææ? Her har dere i allefall mine nyttårsfortsetter ↓

♥ spise sunnere. Jeg må seriøst begynne å spise sunnere om jeg skal overleve! Jeg spiser så mye dritt hele tiden og jeg er ofte veldig slapp fordi jeg ikke får i meg nok energi.

♥ godteri kun i helgene. Dette har jeg sagt til meg selv maaaange ganger men nå, nå skjer det. Jeg skal kun spise godteri i helgene. Jeg må bli sunnere som sagt og da må jeg kutte ned godteriet.

♥ begynne å trene mere. Hvertfall styrke. Jeg skal få en bra kropp som jeg skal være fornøyd med og den kroppen har jeg ikke nå. Jeg trener utrolig sjeldent men nå skal jeg begynne å trene styrke for å bygge opp muskler.

♥ kjøpe ny hest. Kanskje ikke et nyttårsfortsett men jeg skal kjøpe ny hest i løpet av våren. Etter at vi måtte ta livet av hesten jeg hadde, har jeg ikke gjort stort på fritiden. Jeg er i stallen og låner hester og sånt, men det blir ikke det samme. Jeg holder på å leite etter ny hest og jeg gleder meg til å få en hest som jeg kan ri så ofte jeg vil og gjøre hva jeg vil med!

min gamle hest ♥♥

være mer med venner. Å være sosial er noe jeg ikke er. Jeg sitter ofte på dataen eller så er jeg i stallen. Jeg savner å være med venner men nå skal jeg være mer med de å vise at jeg setter pris på de vennene jeg har!

pusse tennene oftere og nøyere. I det siste har jeg vært veeldig sløv med å pusse tennene morgen og kveld. Jeg har merket at tennene mine har mistet mer og mer hvitfarge men nå skal de bli fine igjen!

ha et ryddig rom hele tiden. Jeg er veeldig flink på og rote men jeg er ikke like flink å rydde. Når jeg tar av meg klærne så skal jeg brette de å sette de i skuffen for det er så utrivelig å være på rommet når det ligger masse klær på rommet!

 bli flinkere på skolen. Jeg er enormt sløv på å lese til prøver å gjøre innleveringer ordentlig men nå skal jeg begynne å ta skolen mer seriøst.

 bli mer positiv. Tenke mer positivt, rett og slett! Jeg er utrolig negativ og tenker hele tiden at ting ikke kommer til å gå bra.
♥ blogge oftere og bedere. Jeg er kjempe glad i å blogge men det er bare det å få motivasjon til det. Jeg elsker å ta bilder og videoer så bloggingen framover håper jeg blir bedere!

tenke to ganger før jeg kjøper noe. Jeg kjøper ekstremt mye tull som jeg egentlig ikke har bruk for så jeg skal tenke over om jeg kommer til å bruke tingen før jeg kjøper den.

spare penger. Når jeg får penger så føler jeg at jeg må bruke de opp fortest mulig, men jeg skal kjøpe en søt sparebørse som jeg skal sette penger på og de skal ligge der lengere enn to dager.

drikke mere vann. Jeg drikker veldig lite vann og det er nok en av grunnene til at håret mitt ikke vokser like fort som det burde gjort. Jeg drikker utrolig mye saft og brus men nå skal det byttes ut med vann! 

 

- Hva synes du om mine nyttårsfortsetter? Har du noen nyttårsfortsetter?

Én kommentar

Postet av: Lone
Dato: 01.01.2013 Klokken: 21:03 - http://loneam.blogg.no


:D:DO:O:O:O

Skriv en ny kommentar